Centurion RDE125

Centurion-RDE125
Ca.pris: 740 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Detta är en billig robotdammsugare för dig som inte vill lägga så mycket pengar. Du får en dammsugare som enkelt sätts igång med en knapptryckning och som kan vara igång ungefär 60 min innan den behöver laddas igen. Laddningstiden är då sedan 4 timmar.

Dammsugaren från Centurion har två borstar som fångar in dammet och suger in det i behållaren som rymmer ungefär 180 ml damm. Den har sensorer som gör att den undviker att åka ner för avsatser så som trappor och den ändrar riktning och kör vidare varje gång den slår emot någonting, t ex en stol eller en vägg.

Den klarar av lägre trösklar och kan komma under ganska många möbler med sin ringa höjd på 7,5 cm. Ifall den skulle fasta någonstans stänger den av sig automatiskt.

Detta är en enkel variant som du kan köpa billigt och den har därför inte så många olika finesser. Du sätter på den när du vill köra och låter den sedan åka omkring på måfå och göra sitt jobb. Ifall du vill ha lite mer funktioner finns det andra dammsugare för en lite större slant.