Hoover Robocom RBC003

Hoover Robocom RBC003
Ca.pris: 1990 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Den här robotdammsugaren fick en rekommendation i Råd & Röns stora test som ett bra köp. Den är alltså prisvärd och har många bra funktioner för att vara så pass billig. Den saknar kanske vissa saker så som möjlighet att programmera in ett städschema men den gör rent utan problem och navigerar ditt hem med enkelhet.

Hoovers Robocom har infraröd navigering och sju olika program som du kan köra. Den har sensorer som undviker möbler och andra hinder och även mjuka stötdämpare på sidorna ifall den mot förmodan skulle stöta i något. Det finns en lcd-display på dammsugaren och du får en fjärrkontroll så att du enkelt kan styra den.

RBC003 kan samla in en halvliter damm innan den måste tömmas. Den har batteritid som gör att den kan dammsuga i 60 minuter innan den på egen hand återvänder till laddningsstationen. Laddningen tar sedan tre timmar så är batteriet fullt och redo att köra igen. På en programmering klarar den att rengöra ca 200 kvadratmeter golvyta. Detta är dock inte samma som hur mycket som klaras på en laddning.