Hoover Robocom RBC009

Hoover-Robocom-RBC009
Ca.pris: 2290 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Den här modellen har 9 städprogram plus automatfunktioner och den har en bra hastighet. Den kan dammsuga i 120 minuter innan den behöver laddas igen. De olika programmen kan ställas in så att den städar dina rum efter en viss mall, så att du kan bestämma hur dammsugaren ska åka och bete sig för att få bästa städresultat.

På en programmering kan robotdammsugaren rengöra ungefär 400 kvadratmeter. 680 kvadratmeter klarar den ifall man sätter den på turboläget. Detta är inte hur mycket den klarar per laddning utan totalt. Den kommer åka och ladda sig emellanåt när batteriet börjar bli lågt. När den har behov av laddning åker den helt själv till dockningsstationen och där måste den laddas i fyra timmar innan den är redo att användas igen.

För att undvika att krocka med saker finns ett bra navigeringssystem och sensorer som undviker att dammsugaren kör in i möbler eller liknande. Du kan även ställa in virtuella väggar för att blockera den från att åka på vissa platser som du vill ha ifred.

Du kan programmera din robotdammsugare antingen via lcd-displayen på själva dammsugaren eller använda den tillhörande fjärrkontrollen. Ifall du vill programmera via displayen kan du använda touch-knapparna. På displayen kan du även se vilket program som är igång och lite annan info.

Den här dammsugaren är utrustad med HEPA-filter, vilket är ett filter som är bra för allergiker då det samlar in väldigt små och farliga partiklar som man annars inte får tag i. Det är även låg ljudnivå – endast 60 db.