Hoover Robocom RBC011

Hoover-Robocom-RBC011
Ca.pris: 3490 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Denna dammsugare från Hoover har 9 olika städprogram och gör jobbet snabbare än andra modeller. Den har dessutom en lång arbetstid på 120 minuter och när batteriet börjar bli lågt åker den själv tillbaka och laddar. Den behöver ladda lite längre men det gör ofta inte så mycket.

På en programmering klarar den att dammsuga ca 400 kvadratmeter . Med turbo-programmet igång kan den gå över närmare 680 kvadratmeter (detta är dock inte samma sak som hur mycket den klarar på en laddning). Dammsugen kan bära med sig som mest en halv liter damm och det finns dessutom ett HEPA-filter som suger åt sig de minsta partiklarna, vilket är bra för allergiker.

Det finns en bra lcd-display där du kan se statusen för dammsugen och ställa in saker via touch-knapparna. Ifall du inte vill pilla på själva dammsugaren kan du använda den tillhörande fjärrkontrollen. Du kan ställa in olika scheman och de olika städprogrammen. Ifall dammsensorerna upptäcker en större mängd damm körs automatiskt en lite mer noggrann rengöring på det området.

Med infraröd navigering och sensorer som håller koll på dina möbler kommer Robocom RBC011 dammsuga utan att störa dig eller dina möbler. Den har även stötdämpare som skyddar dammsugaren och andra saker om den skulle slå i något. Det ingår två virtuella väggar du kan sätta upp om du inte vill att dammsugaren åker på vissa ytor.

Ljudnivån är inte så hög (endast 60db) så du kan ha dammsugaren igång utan att störa dig på den.