Hoover Robocom RBC012

Hoover-Robocom-RBC012
Ca.pris: 3495 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Med denna modell från Hoover får du 9 olika program du kan köra och du kan t ex köra turbo för att dammsuga lite snabbare. Vanligen räcker en laddning till 120 minuters dammsugande och sedan tar laddningen ca 4 timmar. Den återvänder själv till sin plats för laddning när det behövs. På en programmering klarar den av att dammsuga ca 400 kvadratmeter (inte samma sak som en laddning).

Det får plats en halv liter damm i dammsugaren innan den behöver tömmas. Det finns också ett HEPA-filter som filtrerar de minsta dammpartiklarna, vilket är fint för allergiker. Det finns en lcd-display där du kan ställa in saker med touch-knappar och det finns även en fjärrkontroll som du kan använda ifall du hellre styr den från soffan. På displayen kan du se vilket program som är igång etc.

Du kan bland annat programmera dags- eller veckoscheman så att den sätter igång av sig självt och dammsuger vid en viss tidpunkt som du har bestämt. Det gör att du kan köra den dagligen eller flera gånger i veckan utan att behöva sätta igång den manuellt. Du kan t ex köra den när du är på jobbet.

Det finns sensorer som håller koll på möbler och annat så att dammsugaren inte krockar med något och det finns ett system som undviker att ramla ner för saker, t ex trappor. Det medföljer också så att du kan ställa in två olika virtuella väggar som gör att du kan begränsa området där din dammsugare ska städa.

Robocom RBC012 har två stycken sidoborstar som fångar upp damm runt om kring och suger in det. Du kan dessutom ställa in två olika hastigheter så att du anpassar den till vad du gillar.