iRobot Roomba 620

iRobot-Roomba-620
Ca.pris: 2595 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Detta är en av de tidigare modellerna i serien Roomba. Det är en billig robotdammsugare som kan göra det som en självgående dammsugare ska kunna göra men den har inte så många extra funktioner. Det är ett alternativ för dig som vill ha en dammsugare som är enkel att använda men inte vill betala så mycket.

Roomba 620 kan själva navigera runt ditt hem med hjälp av sensorer. Den upptäcker hinder och undviker dem, den kan klara möbler och kör längs väggar och städar på sin väg framåt. Den har sensorer som hindrar den att åka ner för avsatser så som trappor och dessa upptäcker också sladdar och mattfransar så att den inte fastnar.

Dammsugaren klarar både hårda golv och mattor (även om det alltid blir sämre städresultat på mattor). Den anpassar städningen till mattorna för bästa resultat. Den har sidoborstar som gör att den kommer åt lite bättre i hörn och svåråtkomliga skrymslen.

Det finns inga program och liknande utan du trycker bara på startknappen när du vill dammsuga så kör den igång och när du är nöjd kan du stänga av eller låta den köra tills batteriet är slut. Roomba 620 kan dock känna av ifall golvet är lite mer dammigt och då köra lite extra just där.