LG VR62601LV

LG-VR62601LV
Ca.pris: 4495 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

LG har en uppsättning bra självgående dammsugare och denna fina röda med sin lite mer fyrkantiga design är skapad för att komma åt lite bättre i hörnen. Den har även lite längre borstar så att den når dammet lättare. Den är dessutom utrustad med LG:s smarta system Dual Eye 2.0 som gör att dammsugaren hittar runt ditt hus bättre, även i mörker.

Ifall du stänger av eller flyttar på dammsugaren så sparas info om var den senast var så att den kan fortsätta på samma ställe. Den har många sensorer så att den märker alla hinder och undviker dem. Den kan även lära sig var alla möbler finns så att den inte stöter i dem i framtiden.

Det finns en bra display där du kan se vilket program som är igång och ställa in saker via knapparna. Ifall du föredrar fjärrkontrollen kan du använda den istället. Ställ in något av alla de program som finns, t ex turbo, sicksackläge etc.

Det ingår ett HEPA-filter som är ett bra filter som fångar upp de mindre partiklarna som kan vara dåliga för t ex allergiker.

Detta är näst intill samma version som den testvinnande dammsugaren (Råd & Rön 2013) LG VR62701LVMB fast den kostar faktiskt ganska mycket mindre. Skillnaden är att denna modell inte har en mopp på undersidan, vilket den dyrare versionen har. I övrigt är dammsugaren samma. Kan vara ett bra spartips.