LG VR62701LVM

LG-VR62701LVM
Ca.pris: 6995 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Denna version är i princip exakt samma som testvinnande LG VR62701LVMB bara att den har fått en fin röd färg istället för den svarta. Den har ett antal olika program man kan köra och ett smart system för att hitta var den är i ditt hem och navigera på bästa sätt, även i mörker. Den har även sensorer som hindrar att den kör in i möbler etc.

Det fina med VR62701LVM är att den är smart så den lär sig var dina möbler finns, vilket gör att den krockar mer sällan när det har lagt ditt hem på minnet. Den kan även spara info om var den senast var och städade så att den kan återvända till samma plats ifall du t ex flyttar den eller stänger av.

Det finns en bra display ovanpå dammsugaren där du kan ställa in saker via touch-knappar eller kan du använda fjärrkontrollen och styra dammsugaren. Ställ in olika scheman eller program.

Robotdammsugaren klara av att dammsuga ungefär 320 kvadratmeter med en laddning som är på ca 100 minuter och sedan behöver den laddas i ca tre timmar. Den kan bära med sig 0,6 liter damm. Under dammsugaren sitter en mopp som passar på att moppa upp skit medan den kör omkring. Det blir väldigt rent och fint.

Det finns ett bra allergifilter som fångar upp mindre partiklar som kan vara farliga att andas in, speciellt då om du är allergiker. Det ingår även ett extra sådant filter.