LG VR62701LVMB

LG-VR62701LVMB
Ca.pris: 6995 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Den här självgående dammsugaren är en testvinnare i Råd & Röns test av robotdammsugare 2013 och den är bra men kostar även ganska mycket. Tack vare sin fyrkantiga form och ett smart system når den längre in i hörnen än många andra dammsugare. Den har även lite längre borstar som hjälper åt att samla in dammet.

Dammsugaren har många olika funktioner som gör att den funkar bra i ditt hem. Den kommer åt bra i hörnen, kan klara av mattor utan problem, den kommer ihåg var i rummet den senast städade så den kan återuppta sin städning på samma plats ifall du t ex flyttar den eller stänger av den ett tag etc.

Tack vare ett avancerat system för att kartlägga ditt hem kan den komma ihåg var dina möbler finns och undviker därför att stöta i dem när den har lärt sig layouten. Det finns även digitala sensorer som hela tiden kollar av vad som finns framför så att den inte krockar med saker.

Du kan välja mellan ett gäng olika program så som turborengöring, sicksack, repetitionsläge eller inlärningsläge etc. Detta kan du ställa in på displayen på dammsugaren via touch-knapparna eller med en fin fjärrkontroll.

Något trevligt med denna modell är att det sitter en mopp monterad på undersidan som moppar ditt golv samtidigt som den dammsuger. Den fångar upp en hel del mer damm och skit i denna mopp, som dessutom är lätt utbytbar.