LG VR6340LV

LG-VR6340LV
Ca.pris: 4995 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Den här modellen är ganska lik testvinnande LG VR62701LVMB men skillnaden är att detta är en lite-version som saknar några av de finaste finesserna och den mopp som sitter på undersidan av den andra modellen. Den här har dock mycket av det som storebror har med många bra städprogram, en turbofunktion för snabbstädning, HEPA-filter för att fånga de minsta partiklarna etc.

LG:s robotdammsugare är formade mer som en fyrkant jämfört med många modeller som är mer runda. Detta för att nå bättre i hörnen och fånga upp mer damm. Det finns lite längre borstar som har bättre räckvidd och kommer åt på ställen där andra självgående dammsugare kan ha problem.

Du laddar den i tre timmar och kan sedan städa upp mot 260 kvadratmeter innan det är dags för en ny laddning. Då återvänder dammsugaren själv till dockningsstationen. Den klarar av att bära med sig 0,6 liter damm innan den behöver tömmas.

Med hjälp av smarta sensorer och ett bra navigeringssystem kan den hitta rätt i ditt hem och den lär sig var möblerna är så att den inte slår i dem. Ifall du stänger av eller flyttar dammsugaren så kommer den ihåg var den senast arbetade och kan återgå dit när den sätts på igen.