Neato Signature

Neato-Signature-Pro
Ca.pris: 3265 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Neato Signature är en av de lite nyare modellerna från Neato. Den är en uppföljare till gamla klassikern Neato VX-25 som vunnit ett flertal tester senaste åren. Denna modell har i princip allt den gamla modellen hade med några uppdateringar. Det är en bra robotdammsugare med ett rejält sugsystem som gör att det blir effektiv rengöring vare sig den kör på hårda golv eller mattor.

Det finns ett avancerat navigeringssystem som läser av dina rum med laser för att bilda sig en karta som sparas i minnet. Dammsugaren kan sedan hitta i ditt hem och undvika hinder så som möbler och även navigera mellan olika rum. Ifall den stängs av eller flyttas kan den hitta tillbaka till sin senaste position för att fortsätta städningen.

Tack vare sin form kommer den åt ganska bra utmed väggar och i hörn och den har en bra städförmåga med ett bra sug, specialutvecklad borste och filter som samlar upp både vanligt damm och de mindre partiklarna som allergiker kan ha jobbigt med. Det är en bra robotdammsugare ifall du har husdjur då den samlar upp hår smidigt och enkelt.

Du kan programmera in olika program med hjälp av knapparna och displayen ovanpå dammsugaren. Där kan du t ex ställa in ett städschema så att den kör igång automatiskt varje dag eller vecka. Den klarar sig själv och ifall batteriet är fullt återvänder den helt själv och laddar för att sedan återuppta dammsugningen. På en laddning klarar den ca 90 min städning (kan i verkligheten vara lite mindre).