Philips FC8802

Philips-FC8802
Ca.pris: 1490 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Philips smidiga robotdammsugare är något för den som vill ha en enklare modell till ett lågt pris. Det som är lite speciellt med denna dammsugare är att den bara är 5 cm hög vilket är i princip halva höjden jämfört med en del modeller och några centimeter lägre än de flesta. Den kommer därför under möbler där andra robotdammsugare inte riktigt kan komma åt.

I övrigt har den alla grundläggande funktioner som en självgående dammsugare ska ha. Den har infraröda sensorer som ser till att den inte krockar med möbler eller ramlar ner för trappor. Den har två långa borstar som samlar in damm och kommer åt ganska bra.

Det finns inte mycket till program på den här modellen utan du trycker på ON-knappen och så sätter den igång och gör sitt jobb. Den klarar ca 50 minuters städning innan den behöver laddas. Den laddas sedan i fyra timmar.

För dig som vill ha en dammsugare som har lite mer funktioner och som laddar sig själv när batteriet börjar ta slut etc är detta kanske inte rätt modell men ifall du vill ha en billig dammsugare som kommer åt bra och som är enkel att använda kanske den kan locka.

Finns även en modell i chockrosa, gult / orange eller blått för den som vill liva upp städningen lite.