Samsung VR10F53TBCG

Samsung-VR10F53TBCG
Ca.pris: 5990 kr
Butiker där du kan köpa denna dammsugare:

Samsungs lite billigare modell (fortfarande inte jättebillig) har allt den billigaste har men med lite fler finesser. I grunden är det en bra robotdammsugare med ett navigeringssystem som scannar av ditt hem med en kamera och sparar ner layouten i minnet. Den kan sedan städa mer effektivt när den kommer ihåg hur allt ser ut och var hinder finns.

Den har 8 olika sensorer som letar efter faror som möbler, väggar, kanter och avsatser. Den märker även av ifall det finns sladdar eller annat dumt som den eventuellt kan fastna i och undviker dessa. Den klarar även av att känna av ifall det är lite extra dammigt någonstans och tar då i lite extra.

Batteritiden är på ca 90 minuter och sedan måste den laddas i ungefär 120 minuter för att få full laddning. Den kan själv åka tillbaka till sin dockningsstation när det blir dags.

Det finns en del olika program du kan köra, t ex ställa in en timer när du vill att dammsugaren ska göra sin grej, så att du kan låta den dammsuga medan du är på jobbet. Det finns en trevlig display där du kan ställa in saker och en fjärrkontroll ingår också.

Med Virtual walls kan du sätta upp avgränsningar för var dammsugaren får och inte får köra ifall du vill ha något rum eller utrymme som är fritt från robotdammsugare.